Telefoonnummer

074-8221242

E-mail

info@mooibyme.nl

Openingstijden

Ma-do: 10:00u-20:00u, vr: 10:00u-18:00u, za: 9:00u-14:00u

Intake nagelverlenging

Bijna alle nagels zijn geschikt voor verlenging of versteviging. Afhankelijk van jouw wensen en wat je met je nagels wilt doen (werk, hobby’s) bepalen we samen welke behandeling we uitvoeren. Tijdens de intake kijk ik ook altijd naar de gezondheid van je nagels en moet ik je een paar vragen stellen over eventueel medicijngebruik of andere zaken die voor de behandeling van belang kunnen zijn.

Ik werk met polygel. Polygel is geen acryl of hardgel, het combineert de belangrijkste eigenschappen van deze producten in een revolutionair ”alles in één” systeem. Deze laag wordt zo dun mogelijk aangebracht op de natuurlijke nagel, zonder deze te beschadigen.

Verstevigen of verlengen

Afhankelijk van je wensen, kan ik jouw nagels versteviging of verlengen. Mocht je de nagels willen verlengen dan gebeurt dit met sjablonen. Vervolgens wordt je nagel voorzien van een laagje polygel en daarna netjes afgelakt met gellak. Zo’n eerste behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Afhankelijk van de snelheid waarmee je nagels groeien kom je om de 3 tot 4 weken terug voor een nabehandeling. Daarbij worden eventuele beschadigingen gerepareerd en wordt de uitgroei bijgevuld. Ook is het dan mogelijk een ander kleur gellak te kiezen.

Gellak

Gellak is een semi permanente nagellak die bij normaal gebruik 2 tot 3 weken blijft zitten op de natuurlijke nagel. Gellak heeft een verstevigende werking, brengt geen schade aan de nagel en kan in ongeveer 30 minuten worden aangebracht. Het is verkrijgbaar in vele kleuren inclusief French manicure.

Verwijderen van kunstnagels

Niet alleen het aanbrengen van kunstnagels is specialistisch werk. Dat geldt ook voor het verwijderen ervan. Ga daarom nooit zelf aan de slag met het verwijderen van een kunstnagel. Je loopt een grote kans om je eigen natuurlijke nagel ernstig te beschadigen.

Verzorgede teennagels

Ook teennagels kun je opfleuren met gellak. Deze wordt op dezelfde manier aangebracht als gellak op de nagels van je handen. Net als bij de handen beoordeel ik vooraf de nagels van de voeten. Bij kalknagels/schimmelnagels kan ik de behandeling niet uitvoeren.